Στοιχεία πρώιμης διάγνωσης καρκίνου του προστάτηΠρόληψη του καρκίνου του προστάτη

Πρόληψη του καρκίνου του προστάτη ουσιαστικά δεν υπάρχει. Αυτό που είναι ιδιαίτερα σημαντικό είναι η πρώιμη διάγνωση της νόσου, που επιτυγχάνεται με την σωστή ενημέρωση του ανδρικού πληθυσμού για την αναγκαιότητα του ετήσιου περιοδικού ελέγχου.

 

Έλεγχος του προστάτη

Ο έλεγχος του προστάτη πρέπει να ξεκινάει στην ηλικία των 40 ετών, ενώ για τους άνδρες που φέρουν οικογενειακό ιστορικό της νόσου ο έλεγχος πρέπει να ξεκινάει νωρίτερα.

Ιδιαίτερα σημαντικό είναι να επισημάνουμε ότι οι άνδρες που έχουν υποβληθεί σε προστατεκτομή (ανοικτή ή διουρηθρική) για θεραπεία της καλοήθους υπερπλασίας του προστάτη, εμφανίζουν τουλάχιστον τον ίδιο κίνδυνο ανάπτυξης της νόσου με τους υπόλοιπους άνδρες.

 

Μάθετε για τη θεραπεία του καρκίνου του προστάτη πατώντας εδώ ή επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες μέσω της παρακάτω φόρμας επικοινωνίας.

 

Επικοινωνήστε μαζί μας

Φόρμα επικοινωνίας
Όνομα(*)
Το πεδίο είναι υποχρεωτικό.
Επώνυμο(*)
Το πεδίο είναι υποχρεωτικό.
Τηλέφωνο(*)
Το τηλέφωνο πρέπει να είναι αριθμός
Email(*)
Λάθος μορφή διεύθυνσης email
Μήνυμα(*)
Το πεδίο είναι υποχρεωτικό.
(*)
Είστε ρομπότ;

Σύγχρονοι τρόποι διάγνωσης

Το δίλημμα του καρκίνου του προστάτη

Η ομάδα μας συμμετείχε στην παρουσίαση αποτελεσμάτων τρόπου διάγνωσης του προστατικού καρκίνου μέσω της νέας 3D Διαπερινεϊκής Βιοψίας.  

 

Μάθετε περισσότερα

Το χρώμα των ούρων

Το χρώμα των ούρων

Το χρώμα των ούρων μπορεί να έχει διάφορες παραλλαγές, υποδηλώντας πολλά για το σώμα σας. Πατήστε εδώ και δείτε τον πίνακα με τις αποχρώσεις των ούρων και τη σημασία τους.

Μάθετε περισσότερα