Τι είναι η ΒραχυθεραπείαΣε αυτό το άρθρο θα περιγράψουμε τι είναι η βραχυθεραπεία του προστάτη. Πρόκειται για την τοποθέτηση ραδιενεργών πηγών ("κόκκων") μέσα στον προστάτη που εφαρμόστηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα το 1996 στο Νοσοκομείο "Υγεία". Η εμφύτευση γίνεται σε ασθενείς με αδενοκαρκίνωμα του προστάτη, σε μία συνεδρία, υπό συνεχή καθοδήγηση διορθικού υπερήχου και χωρίς να απαιτούνται χειρουργικές τομές.

Ραδιενεργείς Πηγές

Οι προς τοποθέτηση "κόκκοι" αφορούν ραδιενεργά τεμάχια Ιωδίου-125 τα οποία περιβάλλονται από κάψα τιτανίου και έχουν μήκος 4,5 mm και διάμετρο 0,8 mm (1/3 ενός κόκκου ρυζιού). Το υλικό που χρησιμοποιείται στη βραχυθεραπεία του προστάτη καθίσταται ανενεργό μετά από περίπου 6 μήνες και είναι τελείως ακίνδυνο για τον άνθρωπο και το περιβάλλον του.

 

Μάθετε για τα αποτελέσματα από τη βραχυθεραπεία του προστάτη πατώντας εδώ ή επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες μέσω της παρακάτω φόρμας επικοινωνίας. 

Επικοινωνήστε μαζί μας

Φόρμα επικοινωνίας
Όνομα(*)
Το πεδίο είναι υποχρεωτικό.
Επώνυμο(*)
Το πεδίο είναι υποχρεωτικό.
Τηλέφωνο(*)
Το τηλέφωνο πρέπει να είναι αριθμός
Email(*)
Λάθος μορφή διεύθυνσης email
Μήνυμα(*)
Το πεδίο είναι υποχρεωτικό.
(*)
Είστε ρομπότ;

Σύγχρονοι τρόποι διάγνωσης

Το δίλημμα του καρκίνου του προστάτη

Η ομάδα μας συμμετείχε στην παρουσίαση αποτελεσμάτων τρόπου διάγνωσης του προστατικού καρκίνου μέσω της νέας 3D Διαπερινεϊκής Βιοψίας.  

 

Μάθετε περισσότερα

Το χρώμα των ούρων

Το χρώμα των ούρων

Το χρώμα των ούρων μπορεί να έχει διάφορες παραλλαγές, υποδηλώντας πολλά για το σώμα σας. Πατήστε εδώ και δείτε τον πίνακα με τις αποχρώσεις των ούρων και τη σημασία τους.

Μάθετε περισσότερα