Μόνιμη Θεραπεία του Καρκίνου του Προστάτη με Βραχυθεραπεία

Μόνιμη θεραπεία του καρκίνου του προστάτη με βραχυθεραπεία

Η βραχυθεραπεία, η ελάχιστα επεμβατική μέθοδος που επιλέγουν οι ασθενείς για τη θεραπεία του καρκίνου του προστάτη. Μέχρι σήμερα πάνω από 800 ασθενείς έχουν υποβληθεί σε αυτόν τον τύπο εσωτερικής ακτινοβολίας (βραχυθεραπεία), η οποία αντιμετωπίζει τον καρκίνο του προστάτη ριζικά και συγχρόνως διατηρεί την ποιότητα ζωής που είχε ο ασθενής προ θεραπείας.

Επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα

Μετσίνης Μάριος, 6957 501250
Σκουτέρης Βασίλης, 6945 755069


Πλεονεκτήματα βραχυθεραπείας

  • Ελάχιστα επεμβατική μέθοδος που εφαρμόζεται αυθημερόν χωρίς να απαιτείται επανάληψη της θεραπείας
  • Το ποσοστό της μόνιμης θεραπείας της νόσου είναι το υψηλότερο που αναφέρεται στη θεραπεία του καρκίνου του προστάτη (95%)
  • Αποφεύγεται ο κίνδυνος μιας μεγάλης και σοβαρής εγχείρησης
  • Δεν επηρεάζεται η φυσιολογική ανατομία του σώματος
  • Διατηρεί την ποιότητα ζωής που είχε ο ασθενής προ θεραπείας χωρίς ακράτεια ούρων ή στυτική δυσλειτουργία
  • Ο ασθενής εξέρχεται την ίδια ημέρα από το νοσοκομείο και την επομένη επιστρέφει στους φυσιολογικούς ρυθμούς της ζωής του
  • Η μέθοδος είναι απόλυτα ανεκτή από τους ασθενείς και δεν απαιτούνται ιδιαίτερα μέτρα προφύλαξης γι' αυτόν και το περιβάλλον του

Ζητήστε ραντεβού

Συπληρώστε τα στοιχεία σας παρακάτω και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για προγραμματισμό ραντεβού.

Παρακαλούμε συμπληρώστε το πεδίο.
Παρακαλούμε συμπληρώστε το πεδίο.
Παρακαλούμε συμπληρώστε το πεδίο.
You'll need to setup your Site key in order to use reCAPTCHA.
Είστε ρομπότ;

 

Γιατί να μας εμπιστευτείτε

Το Κέντρο Βραχυθεραπείας Προστάτη ιδρύθηκε το 1996 στο Νοσοκομείο Υγεία και ο σκοπός των πρωτεργατών του ήταν να προσφέρουν ελάχιστα επεμβατικές λύσεις στην αντιμετώπιση όλων των παθήσεων του ουροποιητικού συστήματος (λιθίαση, φλεγμονή, νεοπλασίες κ.α.). Στο Nοσοκομείο «Υγεία» εφαρμόζεται η τελευταία και πιο εξελιγμένη μέθοδος εμφύτευσης, η τεχνική Real Time και τα αποτελέσματα της στους ασθενείς χαμηλού και μεσαίου κινδύνου είναι τα υψηλότερα που αναφέρονται στη διεθνή βιβλιογραφία (95%), ενώ στους ασθενείς υψηλού κινδύνου ο συνδυασμός της με εξωτερική ακτινοβολία προσφέρει ανώτερα ποσοστά ίασης (85-90%) από οποιαδήποτε μονοθεραπεία.

Τα 20ετή αποτελέσματα της βραχυθεραπείας είναι εξαιρετικά και το ποσοστό ίασης της νόσου που επιτυγχάνεται υπερβαίνει το 90-95%.

 

Για την επίτευξη των ανωτέρω, το Κέντρο μας βρίσκεται σε συνεχή επαφή, εκπαίδευση και συνεργασία με τον Καθηγητή Ουρολογίας και Ακτινοθεραπευτικής Ογκολογίας Nelson N. Stone του Πανεπιστημίου Icahn School of Medicine at Mount Sinai, NewYork, NY, USA.