Οι ενδείξεις για βραχυθεραπεία παλιά...

Ενδείξεις γαι τον προστάτη

Παλαιότερα, η θεραπευτική αντιμετώπιση του καρκίνου του προστάτη αφορούσε μόνο την αφαίρεση του αδένα (ριζική προστατεκτομή) ή την εξωτερική ακτινοβολία. Σήμερα όμως υπάρχει και η επιλογή της βραχυθεραπείας που προσφέρει τα ίδια ποσοστά ίασης χωρίς τις επιπλοκές των ανωτέρω δύο μεθόδων.

 

Οι ενδείξεις για βραχυθεραπεία σήμερα...

Οι ενδείξεις για την εφαρμογή της βραχυθεραπείας είναι οι ίδιες με αυτές των ασθενών που είναι υποψήφιοι για ριζική προστατεκτομή ή για εξωτερική ακτινοβολία. Ιδιαίτερα όμως ενδείκνυται σε ασθενείς που η γενική κατάσταση της υγείας τους συνιστά την αποφυγή μεγάλων επεμβάσεων ή σε ασθενείς που δεν επιθυμούν για προσωπικούς λόγους την χειρουργική αφαίρεση του αδένα (κίνδυνοι μεγάλης επέμβασης, επιπλοκές ούρησης ή σεξουαλικής λειτουργίας, κλπ).

 

Η επιλογή της θεραπείας του κάθε ασθενή είναι αυστηρώς προσωπική και πρέπει να ληφθεί αφού ο θεράπων ιατρός, του αναλύσει διεξοδικά τις επιπλοκές της κάθε μεθόδου.

 

Μάθετε για τα αποτελέσματα από τη βραχυθεραπεία του προστάτη πατώντας εδώ ή επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες μέσω της παρακάτω φόρμας επικοινωνίας.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Φόρμα επικοινωνίας
Όνομα(*)
Το πεδίο είναι υποχρεωτικό.
Επώνυμο(*)
Το πεδίο είναι υποχρεωτικό.
Τηλέφωνο(*)
Το τηλέφωνο πρέπει να είναι αριθμός
Email(*)
Λάθος μορφή διεύθυνσης email
Μήνυμα(*)
Το πεδίο είναι υποχρεωτικό.
(*)
Είστε ρομπότ;

Σύγχρονοι τρόποι διάγνωσης

Το δίλημμα του καρκίνου του προστάτη

Η ομάδα μας συμμετείχε στην παρουσίαση αποτελεσμάτων τρόπου διάγνωσης του προστατικού καρκίνου μέσω της νέας 3D Διαπερινεϊκής Βιοψίας.  

 

Μάθετε περισσότερα

Το χρώμα των ούρων

Το χρώμα των ούρων

Το χρώμα των ούρων μπορεί να έχει διάφορες παραλλαγές, υποδηλώντας πολλά για το σώμα σας. Πατήστε εδώ και δείτε τον πίνακα με τις αποχρώσεις των ούρων και τη σημασία τους.

Μάθετε περισσότερα