Από τις εξετάσεις φάνηκε ότι ο δείκτης PSA μου ήταν ανεβασμένος και έτσι επισκέφτηκα ουρολόγο. Ο ουρολόγος με παρέπεμψε να ξεκινήσω κάποια φαρμακευτική αγωγή για ένα χρόνο έτσι ώστε να ρίξω τη τιμή αυτή. Ωστόσο οι τιμές παρέμειναν στο ίδιο επίπεδο. Μια φίλη μου, μου σύστησε τον κο Σκουτέρη, χειρούργο ουρολόγο, ο οποίος μου είπε για τη μέθοδο της βραχυθεραπείας προστάτη. Έκανα διαπερινεϊκή υπερηχοτομογραφική βιοψία και η διάγνωση ήταν καρκίνος του προστάτη. Ο κος Σκουτέρης μου μίλησε για τη θεραπεία με ραδιενεργούς κόκκους ιωδίου και υπεβλήθη σ'αυτή το έτος 2010. Στο νοσοκομείο νοσηλεύτηκα δύο ημέρες, η διαδικασία ήταν ανώδυνη και αμέσως επέστρεψα στη δουλειά μου (είμαι βιοτέχνης). Έχουν περάσει 4 χρόνια και οι εξετάσεις μου δείχνουν πάντα φυσιολογικές και ότι έχω θεραπευτεί πλήρως χωρίς καμία παρενέργεια. Ν. Τ.

Βιοψία προστάτη

Χρησιμοποιούμε την εξελιγμένη διαπερινεϊκή βιοψία ή χαρτογράφηση του αδένα (mapping biopsy) που εκτελείται μέσω του δέρματος (διαδερμικά), η διαγνωστική ακρίβεια της οποίας ανέρχεται σε > 95%!

Μάθετε περισσότερα

Μεθοδολογία αντιμετώπισης

Γνωρίστε τη μέθοδο που ακολουθεί το κέντρο βραχυθεραπείας για την καλύτερη δυνατή αντιμετώπιση του προστάτη. O ασθενής εξέρχεται από το νοσοκομείο την ίδια ή την επόμενη μέρα της επέμβασης.

Μάθετε περισσότερα

Γνώμες ασθενών

Οι ασθενείς του Κέντρου παραθέτουν τη γνώμη τους για τις υπηρεσίες και την εξυπηρέτηση που δέχθηκαν κατά τη διάρκεια της θεραπείας τους. Δείτε εδώ τι γράφουν για το Κέντρο Βραχυθεραπείας Προστάτη.

Μάθετε περισσότερα

Σύγχρονοι τρόποι διάγνωσης

Η ομάδα μας συμμετείχε στην παρουσίαση αποτελεσμάτων τρόπου διάγνωσης του προστατικού καρκίνου μέσω νέας 3D Διαπερινεϊκής Βιοψίας.

Το δίλημμα του καρκίνου του προστάτη

 

Μάθετε περισσότερα

Ενημερωτικό φυλλάδιο

Δημιουργήθηκε για να σας βοηθήσει να ενημερωθείτε για τον καρκίνο του προστάτη, ώστε σε περίπτωση που παραστεί ανάγκη, να λάβετε την ορθότερη απόφαση για την υγεία σας.

Ενημερωτικό φυλλάδιο

Μάθετε περισσότερα

Το χρώμα των ούρων

Το χρώμα των ούρων μπορεί να έχει διάφορες παραλλαγές, υποδηλώντας πολλά για το σώμα σας. Πατήστε εδώ και δείτε τον πίνακα με τις αποχρώσεις των ούρων και τη σημασία τους.

Το χρώμα των ούρων

Μάθετε περισσότερα