Για πρώτη φορά στα εξηνταεφτά μου χρόνια νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω τον θεράποντα γιατρό μου, εσάς, όχι μόνο για την επιστημονική σας υποστήριξη, αλλά κυρίως για την ανθρώπινη συμπαράσταση που δείξατε σε όλη τη διάρκεια της θεραπείας μου από την ασθένεια που πάσχω κι είναι της δικής σας επιστημονικής ειδικότητας.
Η κατανόηση, το αληθινό ενδιαφέρον και το φιλικό χαμόγελο της ανθρώπινης υποστήριξης που δείξατε, ήταν για μένα ένα δεύτερο φάρμακο κι ίσως αποτελεσματικότερο, που δεν το συνταγογραφήσατε κι ούτε το αγόρασα απ’ το φαρμακείο. Σας ευχαριστώ από βάθους καρδιάς. Με βαθιά εκτίμηση, ΑΡΗΣ Γ.

Βιοψία προστάτη

Χρησιμοποιούμε την εξελιγμένη διαπερινεϊκή βιοψία ή χαρτογράφηση του αδένα (mapping biopsy) που εκτελείται μέσω του δέρματος (διαδερμικά), η διαγνωστική ακρίβεια της οποίας ανέρχεται σε > 95%!

Μάθετε περισσότερα

Μεθοδολογία αντιμετώπισης

Γνωρίστε τη μέθοδο που ακολουθεί το κέντρο βραχυθεραπείας για την καλύτερη δυνατή αντιμετώπιση του προστάτη. O ασθενής εξέρχεται από το νοσοκομείο την ίδια ή την επόμενη μέρα της επέμβασης.

Μάθετε περισσότερα

Γνώμες ασθενών

Οι ασθενείς του Κέντρου παραθέτουν τη γνώμη τους για τις υπηρεσίες και την εξυπηρέτηση που δέχθηκαν κατά τη διάρκεια της θεραπείας τους. Δείτε εδώ τι γράφουν για το Κέντρο Βραχυθεραπείας Προστάτη.

Μάθετε περισσότερα

Σύγχρονοι τρόποι διάγνωσης

Η ομάδα μας συμμετείχε στην παρουσίαση αποτελεσμάτων τρόπου διάγνωσης του προστατικού καρκίνου μέσω νέας 3D Διαπερινεϊκής Βιοψίας.

Το δίλημμα του καρκίνου του προστάτη

 

Μάθετε περισσότερα

Ενημερωτικό φυλλάδιο

Δημιουργήθηκε για να σας βοηθήσει να ενημερωθείτε για τον καρκίνο του προστάτη, ώστε σε περίπτωση που παραστεί ανάγκη, να λάβετε την ορθότερη απόφαση για την υγεία σας.

Ενημερωτικό φυλλάδιο

Μάθετε περισσότερα

Το χρώμα των ούρων

Το χρώμα των ούρων μπορεί να έχει διάφορες παραλλαγές, υποδηλώντας πολλά για το σώμα σας. Πατήστε εδώ και δείτε τον πίνακα με τις αποχρώσεις των ούρων και τη σημασία τους.

Το χρώμα των ούρων

Μάθετε περισσότερα